Werken in de civiele techniek

civiele techniek

Voor velen een volgende stap nadat het diploma is behaald voor ingenieur, werken in de civiele techniek. Maar dan komt de volgende vraag wat moet je doen, welke richting moet je op gaan en moet je zomaar een vacature accepteren. Als eerste is het zorg om erachter te komen wat je kwaliteiten zijn, en waar je deze in wilt zetten. Bij Bouwhuysch.nl kun je doormiddel van een uniek systeem erachter komen waar je op zijn plaats bent, door te kijken in verschillende keukens. 

civiele techniek

Kijkje bij meerdere bedrijven

Het is natuurlijk onmogelijk om bij het begin van je carrière direct al te moeten beslissen wat je in je verdere loopbaan moet gaan doen. Daarom kun je bij verschillende bedrijven kijken waar je op zijn plaats bent in de civiele techniek, wat je leuk vind en waar je nog aan moet werken om daar ook in uit te blinken. Bij Bouwhuysch heb je deze kans, door niet alleen te kijken naar wat er gevraagd is, maar nog belangrijker wat je wilt en waar je kwaliteiten liggen.

Zekerheid voor de lange termijn

Door de manier van werken zit je altijd op een plek waar je moet zitten, welke functie er ook open staat in de civiele techniek. Ook wanneer je een richting op wil waar je nog niet veel vaardigheden van hebt, deze worden je geleerd zodat je echt kunt doen wat jij leuk vindt. Op je plek zitten is belangrijk, niet voor je carrière maar ook voor je privéleven. Zit je thuis goed in je vel, presteer je op je werk ook veel beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *