Welke dozen heb je nodig?

dozen

Als je producten moet verzenden, kun je verschillende dozen nodig hebben. Maar heb je dan al een idee welke dozen je wil gebruiken en het meeste nodig gaat hebben? In het begin als je je onderneming hebt gestart is dat lastig inschatten. Je weet niet wat mensen met name bestellen en in welke aantallen. Soms bestellen ze een los product en heb je een kleine doos nodig, maar je kunt ook grotere dozen nodig hebben omdat ze meerdere producten tegelijkertijd bestellen. Het beste wat je dus kunt doen als ondernemer is zorgen dat je genoeg verschillende dozen in je magazijn hebt liggen. Op deze manier kun je alles snel en netjes verzenden naar de klanten. Je wil ook niet te grote dozen sturen met een product, daarom is variatie van belang zodat je kunt kijken in welke doos je het item het beste kunt verzenden.  

dozen

Voordelen brievenbusdozen

Soms is het fijn om te werken met brievenbusdozen, ken jij de voordelen al? Je hebt diverse mogelijkheden, je kunt kiezen uit bijvoorbeeld wit of bruin, onbedrukt of juist bedrukt, zijsluiting of een boven sluiting. Ook kun je nog aangeven of je met of zonder plakstrip wil. Op het moment dat jij brievenbusdozen zou willen kopen, moet je goed kijken naar het formaat. Je kunt denken aan A4, A5 of A6. Maar er zijn ook nog unieke formaten verkrijgbaar. De dozen worden allemaal plano geleverd en dat wil zeggen dat je ze in elkaar moet vouwen. Dit is een eenvoudige techniek en dit kun je dan ook erg snel doen. Steeds meer bedrijven maken er gebruik van en ervaren ook het gemak en de mogelijkheden. Het beste wat je kunt doen is zorgen dat je een ruime voorraad dozen in je magazijn hebt liggen, zodat je producten ook snel naar je klanten op kunt sturen. Zo hoeven ze niet te wachten, en kom jij er om bekend te staan dat je snel levert.

Kies de juiste dozen

Het is goed om je te verdiepen in het ruime aanbod brievenbusdozen. Je hebt ze namelijk echt in alle soorten en maten, maar als je dat eenmaal weet, dan is de keuze ook zo gemaakt. Je hebt vast en zeker veel nodig als je webshop eenmaal goed draait. Met name rond de feestdagen kan het wel eens erg druk zijn dus ook dan moet je zorgen dat je alles op voorraad hebt liggen. Je kunt hier voor een scherpe prijs een ruime voorraad bestellen en dan heb je het morgen al binnen. Ze laten jou niet wachten en jij je klanten niet, dus een mooie deal. Zorg ook dat je de juiste items in de juiste dozen gaat verzenden, nooit te groot of te klein. Je wil ook niet dat het kan beschadigen en dan kan noppenfolie nog wel een optie zijn zodat je alles nog eens extra kunt inpakken. Een veilige verzending is zo snel geregeld!    

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *