Waarom wordt er wapeningsstaal gebruikt?

Wapeningsstaal

Beton is natuurlijk een erg sterk materiaal wat vooral veel in de bouw wordt gebruikt. Worden hier zowel vloeren als muren van gemaakt. Het enige nadeel van beton is dat het weinig trekkracht heeft en hier dus ook niet goed tegen bestand is. Zo zie je dat hier dus wapeningsstaal voor wordt gebruikt. Een ander woord voor dit staal is betonijzer. Hiermee wordt dan dus gewapend beton gemaakt. Dit zal er dan voor zorgen dat het beton wel de nodig trekkracht heeft. Natuurlijk zal elk project zijn eigen staven nodig hebben in het beton. Niet ieder soort project zal namelijk even groot of even klein zijn. Gelukkig is het daarom ook mogelijk om het betonijzer ook op maat te laten maken. Dit is natuurlijk ideaal en ook wel zo fijn.

Bij jou geleverd

Het voordeel is ook dat dit dus bij jou kan worden geleverd wanneer je het besteld. Vaak heb je zelf niet de mogelijkheid om een staaf van bijvoorbeeld zes meter veilig te vervoeren. Natuurlijk komen er dan wel verzendkosten bij kijken want ook voor hen is het niet makkelijk om dit te vervoeren. Gelukkig worden de verzendkosten wel op maat aangeboden. Voor een kleine bestelling zul je dan namelijk minder te hoeven betalen dan voor een grote bestelling op maat bijvoorbeeld. Wanneer je het op maat gaat laten maken krijg je in de offerte ook meteen duidelijk de verzendkosten te zien.

Wapeningsstaal

RVS 

Het is ook mogelijk om wapeningsstaal van RVS te laten maken. Dit biedt natuurlijk ook weer erg veel mogelijkheden. Dit wordt vaak alleen op bestellen gemaakt. Het is dus belangrijk dat je dit ook doorgeeft bij het bedrijf om te kijken of dit wel mogelijk is. Dan weet je ook meteen of het mogelijk is en of je dan ook vast verder kan gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *