Tips voor als je een muur gaat schilderen in huis

Het verfraaien van een nieuw huis is een geweldige manier om de verhuiskosten te verlagen en een persoonlijk stempel op uw eigendom te drukken. Wanneer u het werk echter zelf doet, kan het moeilijk zijn om professioneel ogende resultaten te verkrijgen.

Heb je je ooit afgevraagd hoe een binnenhuisarchitect het schilderen van een huis er gemakkelijk uit kan laten zien? Of hoe krijgen ze het perfecte einde? Dit is niet zo eenvoudig als je denkt, veel nieuwe huiseigenaren zullen vast al eens tegen dit probleem zijn aangelopen. Er zijn echter stappen die u kunt nemen om de taak gemakkelijker te maken en uw huis er mooier uit te laten zien. Online verf kopen in een verfwinkel is bijvoorbeeld een geweldige manier om kwaliteitsproducten te krijgen en tegelijkertijd geld te besparen, omdat online verf kopen meestal goedkoper is dan kopen bij een bouwmarkt.

Bereid de muren voor voordat je gaat schilderen

De belangrijkste zonde van alle amateur-decorateurs is om zonder voorbereiding direct op de muur te schilderen. Als je de muren niet hebt voorbereid voordat je gaat schilderen, raak dan niet in paniek als eerdere defecten en problemen opnieuw optreden. Zorg ervoor dat u gaten opvult en het oppervlak schuurt om eventuele oneffenheden te verwijderen. Voor het schilderen moet zelfs het nieuw gepleisterde gebied licht worden geschuurd.

Plak en bedek alles af voordat u gaat schilderen

Een andere veelgemaakte fout is om te denken dat je handen zo stabiel zijn als stenen en overal kunnen worden geverfd. Niets is erger dan een met verf bedekt stopcontact of wandschakelaar op een pas gerenoveerde muur. Koop wat speciale verfafplaktape en zorg ervoor dat je alles beschermt dat niet geverfd hoeft te worden.

Succes met schilderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *