SAP business

Ik werk zelf in een shipping en het maken van printer onderdelen bedrijf. Hier zorg ik dat alles op rolletjes loopt en de planningen worden aangehouden. Ook zorg ik dat de regels worden gehanteerd en wanneer er zich een probleem vormt moet ik die op kunnen lossen. Hier komt natuurlijk veel bij kijken en moet ik wel een efficiënte manier hebben om dit te doen.

Een betere oplossing

Zo zocht ik naar een betere manier om alles op rolletjes te laten lopen. Na lang onderzoek te hebben gedaan kwam ik op SAP business one cloud. Maar wat houdt dit precies in? SAP business one cloud is een ERP systeem. Een ERP systeem verbind processen binnen het bedrijf, het geeft inzichten in analytics, een snelle implementatie voor snel rendement en naadloze interacties met de digitale consument van nu.

Waarom SAP business?

Met SAP business one cloud huur je per maand een bedrag waardoor de investering vooraf overzichtelijk is. Bij het huren kan je licenties op- en afschalen een voordeel aan dit ERP systeem is dat de updates automatisch gaan. Hier hoef je dan niet naar om te kijken. Ook hoeft er geen hardware te worden aangeschaft dit levert gemak op en kosten besparing.

Wat is SAP business

Zo zorgt SAP business one cloud voor een soepel verloop van zaken, ook helpt dit voor de concurrentie positie. De interne en externe automatisering speelt een cruciale rol. Zo is de ERP de ideale software oplossing. ERP staat dan ook voor Enterprise Resource Planning.

Door middel van dit systeem staan alle bedrijfsprocessen centraal en komt alles overzichtelijk bij een. Zo omvat dit verkoop, inkoop, productie, planning, logistiek en financiën. Dit alles bij elkaar is belangrijk omdat de digitale economie tegenwoordig centraal staat. Alles gaat digitaal wanneer je hierop achterloopt verslechtert de concurrentiepositie en dat kan natuurlijk niet gebeuren.

SAP business on premise/cloud

Met al deze informatie kan ik naar mijn baas gaan om deze SAP business one cloud zou kunnen huren. Hierbij kwam hij met de goede vraag wat dan het verschil was tussen SAP business one cloud en SAP business one on premise. Zo is SAP business one on premise geen huur optie maar een koop optie, ook koop je dit wanneer je al een interne server heeft draaien. Zo is het zonde om externe serverruimte in de cloud te huren. Voor nog meer informatie heb ik hem doorverwezen naar de site waar dit wordt aangeboden. Dit ERP systeem zou een goede nieuwe innovatieve manier zijn van werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *