Magazijn stellingen: waar moet je opletten

Sta je op het punt magazijn stellingen te kopen voor in je bedrijf? Maar weet je niet heel goed waar je aan moet denken. Dan zijn hier enkele bruikbare praktische tips. Magazijn stellingen bieden niet alleen de nodige ruimte om specifieke goederen te stockeren, maar zorgen er ook voor dat de werkplaats er netjes bij ligt. Er zijn enkele aandachtspunten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een magazijn stelling: de grootte van het draagvermogen en de nodige opslagruimte. Magazijn stellingen zijn een hele goede investering die je uiteraard niet zomaar doet. Je zal op voorhand zelf moeten uitmaken welke stellingen je nodig hebt. Is het voor groot materiaal op te slaan of eerder voor minder grote materiaalonderdelen.

Stellingen heb je in alle soorten en maten

De dag van vandaag heb je magazijn stellingen in alle soorten en maten. Om er zeker van te zijn dat je geen kat in een zak in huis haalt en een heel stevige robuuste stelling koopt, zal je misschien voor een bepaald merk moeten kiezen. Kwestie om zekerheid in je keuze in te bouwen. Het is belangrijk dat de magazijn stellingen voor heel wat jaren meegaan. Duurzaam materiaal moet sowieso een van die criteria zijn. Een ander gegeven is dat je kijkt waarvoor je de stelling gaat gebruiken.

Het formaat van de stelling

Een doorslaggevende rol gaat sowieso het formaat van de stelling zijn. Het soort goederen zal bepalen voor welke magazijn stellingen je gaat kiezen en hoeveel ruimte ter beschikking staat. Bovendien kan je magazijn stellingen voor uiteenlopende doelstellingen gebruiken. Voor heel zware materialen bestaan er door- en inrijstellingen die makkelijk met een heftruck kunnen worden bereikt. De hoogte speelt hierbij eveneens een grote rol. Vaak moeten deze stellingen vanop de grond kunnen worden bediend. Er zijn verschillende soorten magazijn stellingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *