Hogedrukspuit

De hogedrukreiniger heeft zich bewezen. Wie is er niet bekend met een groen uitgeslagen terras schoon spuiten? Het apparaat heeft daardoor geen instructies nodig omdat het zo bekend is. Een hogedrukspuit kom je daarom overal tegen. Bekend is het ‘knippen en scheren’ in de scheepvaart: algen, waterplanten en andere aangroei van het schip spuiten. In de bouw is het onmisbaar bij het maken van de fundering want de koppen van de heipalen moeten goed schoon zijn voordat deze in de beton gegoten worden. Bij boerenbedrijven heeft de hogedrukspuit zich bewezen om de tractor en machines schoon te spuiten voordat deze de schuur ingaan.

ACG Holten heeft meer

Naast de hogedrukreiniger kun je bij ACG Holten ook terecht voor grasmaaiers, houtklovers, en compressoren. Het is allen goede kwaliteit, en veel heeft zich bewezen. Wie bekend is met pneumatiek weet hoe handig een compressor is, en wie weleens open haardhout heeft verwerkt weet dat bij grote hoeveelheden een houtklover enorm snel werkt. Een paar stammetjes zijn nog op de ambachtelijke wijze te zagen en te klieven, maar als het om grote hoeveelheden gaat is dan is een houtklover bijzonder handig. Ook als je thuis vaak klust dan kun je van die handigheidjes in huis halen, ook al is het merendeel meestal voor professioneel gebruik.

Maak de boerderij of een ander bedrijf compleet

In de vorige alinea stond al over de handigheid van een compressor en de houtklover. Om snel te werken zijn zulke producten in feite onmisbaar. Tijd is geld, wil je veel haardhout verwerken dan is het mooi als je het klaar krijgt in een dag. Over de compressor valt niets te schrijven, want iedereen weet hoe snel de pneumatisch aangedreven luchtsleutel in de Formule 1 is. Sneller is een wielmoer tijdens een pitstop niet los en vast te draaien, banden met velgen wisselen gaat onvoorstelbaar snel. Dit geldt ook voor iets schoonmaken, daar de hogedrukspuit opzetten werkt nou eenmaal het snelste. Bekijk de website.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *