Heeft u container transport nodig

Container transport

KSZ Transport zorgt ervoor dat uw producten op de juiste plek komt. Dit doen ze onder andere met zeecontainer- en retail transport. Als uw bedrijf container transport nodig heeft dan kunt u KSZ inschakelen. Dit doen ze natuurlijk volgens milieu regels. Op deze manier hoef je geen extra belasting voor het milieu te betalen.

Retail transport

U kunt uw winstmarges verhogen door de efficiëntie te verhogen. KSZ helpt met het verhogen van de efficiëntie bij het vervoeren van producten. Ze hebben veel vrachtwagens staan op een wagenpark. Ze hebben ook veel chauffeurs die veel ervaring hebben. Op deze manier komen uw goederen veilig op de juiste bestemming. KSZ is trots op de manier waarmee ze werken. Ze zijn duurzaam bezig en verbeteren zo ook de duurzaamheid van uw bedrijf. Plus je hoeft geen extra belasting te betalen vanwege het milieu. Ze hebben een 3,5t en een 7.5t bakwagen. Dit zijn EURO6 trucks.

Zeecontainer transport

KSZ Transport heeft veel ervaring met container transport via zee in Frankrijk, Duitsland en de Benelux. Ze brengen niet alleen uw containers naar de haven, maar ze kunnen ze ook vanuit de haven naar de gewenste plek brengen. Zo hoeft u daar geen rekening mee te houden. Overigens doet KSZ er alles aan om uw goederen op de juiste tijd te leveren. Ze willen niet dat de klanten met vertragingen komen te zitten. Ze vervoeren containers met een 20’, 30’, 40’ of 45’ formaat. Zo heeft u hier nog een keuze en kunt u zelf de beste optie kiezen. KSZ kan ADR-goederen vervoeren. Ook maken ze shunts tussen havens mogelijk, plus intern havenverkeer.

U kunt heel makkelijk contact met ze opnemen. Dit kan telefonisch, via de mail en via een chatfunctie op de website. Hier kunt u eventuele vragen stellen of een afspraak maken voor container transport.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *