Ga voor hoge of lage Redbrick werkschoenen

Redbrick werkschoenen

Voor wie op zoek is naar echt stevige schoenen om in te werken zijn de Redbrick werkschoenen een aanrader. Er zijn grofweg twee groepen als het gaat om dit merk:

  • de hoge werkschoenen van Redbrick
  • de lage werkschoenen van Redbrick

Welke soort je nodig hebt, hangt samen met je werk en je persoonlijke voorkeuren. Maar eerst moet je natuurlijk iets meer weten over dit bijzondere merk.

Redbrick werkschoenen

Over Redbrick

Het merk Redbrick maakt degelijke en betaalbare werkschoenen voor verschillende beroepsgroepen. Het is dan ook een merk dat vrijwel uitsluitend veiligheidsschoenen en werkschoenen maakt. Dit is vanuit de filosofie dat iedereen veilig moet kunnen werken en ondertussen ook op goede, mooie schoenen moet kunnen lopen. Want de Redbrick schoenen zijn niet alleen veilig en stevig, ze zijn ook leuk vormgegeven. Er zijn meerdere modellen om uit te kiezen waardoor er altijd wel iets tussen zit voor jou.

Lage werkschoenen

Je kunt allereerst kiezen voor de lage werkschoenen van Redbrick. Deze komen ongeveer tot halverwege de enkel. Je kunt ze vergelijken met high top sneakers zoals allstars als het gaat om de hoogte. Uiteraard zijn ze wel een stuk steviger. Lage werkschoenen kunnen veel voordelen hebben. Je hebt namelijk met dit model veel meer vrijheid rondom de enkels. Daardoor kun je flexibeler bewegen en dat is in sommige beroepen wel zo prettig. Het is bijvoorbeeld een praktisch model als je veel op je knieƫn zit tijdens het werk. Ze zijn namelijk comfortabeler in dat opzicht. De lage schoen is bovendien lichter, waardoor je minder snel last krijgt van zware voeten. Tot slot zorgen ze voor meer comfort bij warm weer omdat je enkels vrij zijn.

Hoge werkschoenen


Soms kun je gewoon niet anders dan kiezen voor hoge werkschoenen. Redbrick heeft ook daarvan een aantal stevige en mooie modellen. Deze zijn beter voor op de bouwplaats onder andere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *