Een online marketing strategie nodig? Kijk niet verder!

Wil je starten met online marketing maar heb je geen idee waar je mee moet beginnen? Wees gerust want ik ga je vandaag verder helpen. Als offline marketeer is het namelijk geen gesneden koek om zomaar even een online marketing strategie uit te denken en ook uit te werken. Want dit zijn hele andere disciplines en zo specialistisch dat je hier als leek niet zomaar mee aan de slag kan gaan. Wil je jouw business dus een goede boost geven lees dan snel door!

Budget

Een online marketing strategie bedenk je allereerst op basis van kennis en creativiteit. Vervolgens ga je kijken naar je budget wat er allemaal haalbaar is van alle ideeën die je hebt opgeschreven. Er zijn namelijk ontzettend veel opties als je met online marketing wilt beginnen. Om je een eindje op weg te helpen zetten we alvast de eerste paar opties voor je uit.

SEA

Wil je direct en snel resultaat? Dan kan ik je aanraden om aan de slag te gaan met SEA. Dit noemen we ook wel zoekmachine adverteren. Er zijn verschillende opties op het gebied van SEA. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Search adverteren of display adverteren. Je kan door te ‘bieden’ direct hoog in de belangrijkste zoekmachines staan.

SEO

Als je organische en duurzame resultaten wilt behalen dan is SEO de oplossing voor jou. Om op de lange termijn meer omzet te halen uit Google zonder te hoeven te betalen per klik is SEO ideaal.  We zien dat steeds meer bedrijven SEO en SEA combineren voor de beste resultaten.

Social

Wil je met social media aan de slag? Dan kunnen we een social media campagne aanraden om hiermee specifiek jouw doelgroep te targetten op bijvoorbeeld Facebook, LinkedIn en Instagram. Super interessant als je producten verkoopt die aantrekkelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *