Een online klantenservice: de toekomst.

Tegenwoordig gaan er steeds meer fotografie winkels naar online. Waarheen je vroeger nog fysiek naar de winkel ging om foto’s te laten drukken of te laten maken wordt dit werk tegenwoordig via de online wereld veel makkelijker gemaakt.  

Waarom een live chat een toegevoegde waarde kan zijn.

Deze sector zal vaak toch nog wel bestaan met fysieke winkels maar de site van een bedrijf uit deze sector kan al wel veel werk besparen, en een live-chat al helemaal. Een site is zeker voor potentiële klanten een eerste indruk van het bedrijf. Een live-chat kan hiermee helpen doordat het een professioneel en betrouwbaar beeld geeft van het bedrijf. De klant kan hiermee ook direct antwoord krijgen over vragen, zoals het maken van een afspraak, wat de klant kan verwachten, wat de klant mee moet nemen etc. Onze chatspecialisten zorgen er namelijk voor dat de klant binnen 30 seconden een eerste reactie kan verwachten.  

Voor klanten is de drempel vaak lager om een vraag te stellen via de chat dan telefonisch of per mail. Dit kan helpen met het feit dat een klant na het eerste contact vaak ook wel verder wilt met het bedrijf.  

Hoe gaat alles in zijn werk?

In de beginfase van het samenwerkingstraject zal samen met het bedrijf een kenniscentrum worden opgesteld die onze chatspecialisten kunnen gebruiken voor eventuele vragen. Zo zullen de meeste klantvragen direct opgelost kunnen worden wat je als onderneming veel tijd kan schelen. De vragen die de chatspecialist niet direct kan beantwoorden zullen worden doorgestuurd zodat deze op een later moment alsnog opgepakt kunnen worden door het bedrijf zelf.  

Chatkracht werkt zeer transparant. De fotoshop kan kiezen om een maandelijkse/wekelijkse rapportage te ontvangen van de gesloten chats. Hiermee kan er ook op tijd ingegrepen worden als er dingen anders moeten. Zo wordt er toegewerkt naar een optimale samenwerking tussen Chatkracht en de fotograaf.  

Al met al is de live-chat een mooie toevoeging voor deze sector.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *