De transporter van Peugeot

remklauw peugeot partner

Als men aan de transporter van Peugeot denkt moet men natuurlijk denken aan de Peugeot Partner. Deze top vervoerder is in samenwerking met Citroen geproduceerd in 1996 samen met de Berlingo van Citroen en voor het eerst gepresenteerd op de autobeurs van Parijs. Deze compacte transporter is zelfs in 1997 als Van of Year verkozen in europa en dat terwijl de concurrentie groot was. Toch moet men niet vergeten dat de onderdelen van deze auto ontzettend belangrijk zijn om goed te onderhouden de remklauw peugeot partner zijn zeer belangrijk om goed na te lopen en op tijd te vervangen wanneer dat nodig is. 

remklauw peugeot partner

De Franse koning van vervoer! 

Op een dag moest ik een grote piano vervoeren voor mijn oma. Helaas had niemand in mijn familie of vriendengroep een auto groot genoeg. Dus mijn vader en ik naar de autoverhuurbedrijf en wij kregen daar de mededeling dat alle grote bussen al verhuurd waren. Dus wij helemaal bang dat het niks meer zou worden. Toen tot onze verbazing de verhuurder toch met een busje aan kwam zetten namelijk de de Peugeot Partner! Wij dachten dat zal nooit passen. Maar niks is minder waar wij kregen die auto mee en kwamen aan bij Oma en na veel wringen en duwen paste de piano er toch in! Oma blij en wij natuurlijk ook. 

Le Transporteur 

De Peugeot Partner is een franse alleskunner het compacte busje kan mensen vervoeren maar ook gebruikt worden door bouwvakkers voor het transport van bouwmaterialen. Er zijn van de Peugeot Partner verschillende versies gebouwd. In 2014 kwam er zelfs al een elektrische versie van de Peugeot Partner uit. Die was alleen beschikbaar als bestelwagen versie maar maakte veel indruk op de autobeurs. Met name omdat de auto al zo snel als elektrische versie beschikbaar kwam. Op dit moment is de 3de generatie te koop die sinds 2017 beschikbaar is voor de verkoop in Europa. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *