De beste strategie voor een geslaagde avond

Elk jaar, verrassend genoeg, vier ik de trouwdag van mijn ouders. Het is voor hun altijd de uitdaging om het voorgaande jaar te overtreffen. We gaan namelijk altijd wat leuks doen met het hele gezin. Vorig jaar zijn we naar een ‘Jeu de Boules bar’ gegaan, het jaar daarvoor hebben we een Escape Room gedaan en het jaar daarvoor naar een musical. Je voelt de bui denk ik al hangen. Want dit jaar hadden mijn ouders een probleem, er was namelijk niets open en dus niets om te doen. Het zal jullie niet zijn ontgaan dat meester Mark alles dicht heeft gegooid. Dat betekende dat mijn ouders creatief moesten worden, en dat waren zij zeker. Zij hadden namelijk ons huis omgetoverd tot een heel casino. Compleet met een prachtige houten roulette tafel die ze speciaal hiervoor hadden aangeschaft. Wij moesten ook in volledige pak komen, want het was allemaal heel officieel.

 

Roulette tot in de late uurtjes

Ik heb zelf nog nooit roulette gedaan. Ik dacht altijd dat dit gewoon puur gokken was. Dat je er ook geen techniek echt bij kon verzinnen, maar niets is minder waar. Want het blijkt dat je best goede strategieën kan verzinnen om je kansen zo groot mogelijk te maken. Op een zeker moment zag ik ook hoe mensen door dit spel een gokprobleem konden krijgen, ik dacht op een zeker moment dat mijn vader een gokprobleem had ontwikkeld. Hij had namelijk een tactiek dat als hij verloor, hij de volgende keer dubbel moest inzetten. Mijn moeders gokprobleem was dat ze nooit onthield wat alle vlakken op de mat betekende, maar ik weet niet of ik dat een gokprobleem mag noemen. Laat ik vooropstellen dat ik niet kleinerend wil doen naar mensen met een echt gokprobleem. Wij speelden ook niet met echt geld maar met normale fiches.

 

Een zeer geslaagde avond

Uiteindelijk hebben wij die avond 5 potjes gespeeld waar ik zelf helaas maar eentje van heb gewonnen. Uiteraard is de bank aan het eind van de avond de echte winnaar. Niemand heeft hier ook een gokprobleem aan over gehouden. Ik vond het zelf wel een erg leuk spel om te spelen, je begint namelijk vanzelf je eigen tactiek te bedenken. Dit zie ik dan ook niet als gokprobleem, ik wilde gewoon het spel leren spelen. Ondanks de pandemie hadden wij een ontzettend leuke avond en voelde het even als de wereld weer teruggegaan was naar normaal. Mochten jullie daarom ooit nog wat leuks binnenshuis willen doen, huur of koop dan zo’n tafel, het is ontzettend leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *