Bedrijfspand met ruimtes die ongeschikt zijn voor PC’s? Ga voor industrial PC’s

industrial PC

Bedrijfspanden waarin helemaal niet met computers wordt gewerkt komen waarschijnlijk niet meer voor in Nederland. Laptops en desktops zijn nu eenmaal nodig voor het uitvoeren van de meest uiteenlopende werkzaamheden. Bedenk je hierbij echter wel dat deze computers redelijk kwetsbare apparaten zijn. Ja, in een kantoorruimte kunnen deze computers prima functioneren, maar dit geldt wellicht niet voor sommige andere ruimtes in het bedrijfsgebouw. Vooral in magazijnen en fabriekshallen kan dit nog weleens anders zijn. Een industrial PC is mogelijk nodig in dergelijke ruimten. Hieronder lees je welke voordelen dergelijke industriële computers bieden. Je kunt daarna ongetwijfeld inschatten of deze extra stevige computers ook voor jou zouden baten.

industrial PC

Welke voordelen bieden industriële PC’s zoal?

Ten opzichte van standaardcomputers bieden industriële PC’s de volgende voordelen:

  • Een industriële computer beschikt over een robuuste behuizing.
  • Industrial computers zijn beschermd tegen invloeden als kou, hitte, stof en vocht. De temperaturen waar zo’n apparaat tegen kan zijn werkelijk niet te onderschatten. Sommige industriële computers blijven zelfs presteren bij temperaturen tussen de -40 en de 75 graden Celsius.
  • Ze hebben extra mogelijkheden zich van binnenuit te koelen.
  • Er zijn meer mogelijkheden wat betreft de bediening. Zo behoren touchscreenfuncties en vergrendelingsopties tot de mogelijkheden.
  • Er bestaan opties om het systeem van een industriële computer zich automatisch te laten resetten als de situatie daar om vraagt.
  • Industrial PC’s zijn heel wat duurzamer dan standaardcomputers. Ze gaan doorgaans dus stukken langer mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *