Altijd veilig werken

Handige werkhandschoenen

Niet iedere werkhandschoen is geschikt om overal bij te dragen, want iedere taak vraagt om een andere soort werkhandschoenen, maar het belangrijkste is wat jij zelf handige werkhandschoenen vindt. Werkhandschoenen zijn gemaakt, om je handen te beschermen tegen specifieke werkzaamheden, in de webshop van veiligheidshandschoenen-shop.nl vind je veel verschillende soorten handschoenen om mee te werken. Iedere handschoen heeft zijn unieke eigenschappen, om je handen te beschermen tegen bijvoorbeeld olie of andere vloeistoffen. Van eenvoudige latex handschoenen tot handschoenen die je kunt dragen als je een elektrische installatie aan het repareren bent. 

Veilig werken zowel met olie als droog

Werk je veel met olie dan heb je goede handschoenen nodig waarbij je toch de grip behoudt, deze handige werkhandschoenen kun je zowel dragen bij droge werkzaamheden als werkzaamheden waarbij je met olie in aanraking komt. Ondanks de coating die sommige handschoenen hebben, laten ze toch lucht door waardoor je geen zweethanden krijgt tijdens het werken ermee. Werk je met vloeistoffen dan is het niet wenselijk als je pluisjes krijgt omdat de handschoenen nat worden, deze handschoenen zijn zo ontworpen dat de kans erop minimaal is. Over het comfort hoef je niet in te zitten, want de werkhandschoenen zijn licht om te dragen.

Veilig en comfortabel werken

Vaak worden latex handschoenen gebruikt voor eenmalige werkzaamheden, nadeel hiervan is wel dat deze vrij snel scheuren waardoor je handen bloot komen te staan diverse stoffen. Handige werkhandschoenen van Nitril hebben andere eigenschappen, ondanks dat de handschoenen net zo comfortabel en dun zijn kun je er wel veiliger mee werken omdat ze drie keer zo sterk zijn als latex. Omdat er bepaalde materialen niet zijn gebruikt, is de kans niet aanwezig dat je er een allergische reactie van krijgt tijdens het dragen. Werk je met chemicali├źn, moet je schilderen of in laboratoria zijn de handschoenen zeer geschikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *