Alles leren over seo dankzij deze video cursus

laptop

Word jij ook doodgegooid met het begrip seo, maar weet je niet wat het inhoudt of hoe je het kunt toepassen in jouw website? Dan ben je bij Linda Pitoy van het bedrijf LPOM aan het juiste adres. Zij geeft namelijk seo training in Google. Ze geeft twee soorten trainingen: de seo cursus 1 dag en de video cursus seo. In dit artikel gaan we verder in op de video cursus seo. 

Google Crash Course

Weet jij niet goed hoe je je website hoger in de zoekresultaten moet krijgen? Dankzij deze seo training in Google wel! In deze videocursus leer je alle kneepjes van seo en komt jouw website binnen drie maanden hoger in de zoekresultaten. En dat allemaal zonder dat je ook maar een cent aan advertenties hoeft uit te geven. In deze seo training in Google legt Linda Pitoy je in 34 minuten uit hoe seo werkt en hoe het is toe te passen. Dat doet ze door middel van acht simpele stappen. Dankzij deze seo training in Google weet jij straks alle kneepjes van het vak. 

seo training google

Onderwerpen videocursus

Deze seo training in Google bestaat uit verschillende onderwerpen:

  • De fout die iedereen maakt;
  • Van straatarm naar steenrijk; 
  • Het echte goud;
  • 31% omzet door 1 trucje;
  • Veelgestelde vragen: maak van een nood een deugd;
  • Dit zijn je nieuwe BFF’s;
  • De drie geboden voor je internetpagina.

Ben je benieuwd geworden naar deze seo training in Google? OF wil je liever gebruik maken van de eendaagse cursus? Dat kan natuurlijk allemaal. In beide seo trainingen in Google kom je alles te weten over seo en hoe je dit in je website kunt toepassen. En het grootste voordeel van de seo training via Google? Je hebt er helemaal geen technische kennis voor nodig. Zo staat jouw website binnenkort gegarandeerd hoger in de zoekresultaten van Google.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *